Vaatekaappi

Mdvanii Dolce Vita, piirros Clyde Smith 1989

"Tout Mon Coeur"

Mdvaniin asut oli valmistettu samoilla yksityiskohdilla, kuin oikeat huippumuotivaatteetkin. Mdvaniin vaatekaapista löytyi hämmästyttävää laatua, jota ei oltu nähty vuosikymmeniin tässä mittakaavassa. Jokainen asu oli vuorattu silkillä ja merkitty käsin kirjoitetulla numerolla, kuten oikeat huippumuotivaatteetkin. Viimeistelyyn käytettiin koruja, koukkuja ja nappeja sekä aitoja Ranskalaisia haute couture -materiaaleja."Chez Paul Poiret"

Mdvaniin vaatekaappi perustui aina eksklusiivisuuteen ja tyylikkyyteen. Mallistossa näkyivät ajan henki, 1980-luvun loppu ja muotinukkien perinteiden haastaminen. Pakattuja asuja oli saatavilla vain harvojen jälleenmyyjien kautta, joilla kaikilla oli omat rajoitetut eränsä tai ainutlaatuiset kappaleensa. Tarjolla oli, esim. upeita runsaasti kirjailtuja mekkoja. Nämä mekot olivat jo silloin hyvin arvokkaita.


Huretciaga
(Bernard Buffet materiaalia, ainutlaatuinen kappale)

Asut ja asusteet oli yleensä pakattu pahvista ja muovista tehtyyn Garde-Robe -laatikkoon. Laatikko oli väriltään turkoosin sininen ja sen kansi oli läpinäkyvä. Laatikko oli litteä ja mitoiltaan 21,59cm x 29,21cm x 2,54cm. Kaikki asut ja asusteet oli ommeltu käsin laatikon taustapahviin. Taustan Mdvanii-kuva oli kuuluisan muotikuvittajan René Gruaun piirtämä. Laatikon takana luki: “Mdvanii de BillyBoy” - Paris - Limited Edition -” ,“Garde-Robe” ja “These are the glamorous Mdvanii Garde-robe selections of high fashion only available through the selected exclusive distributors throughout the world”.

Garde-Robe laatikon takakansi
(kuvan laatikko on normaalista poiketen signeerattu)

varhaisia Garde-Robeja, klikkaa suurennos


Kuvat ja teksti FT